AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle yola gitmek

Kahve falında ölüyle yola gitmek

Kahve falında ölüyle yola gitmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, sağlığının kötüye gideceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle yola gitmek gördüyseniz:

  • Bazı fikir veya planlarınız açısından önem taşıyabilecek bilgiler verebilecek kişilerle karşılaşmanızı sağlayacak şekilde sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında ölüyle yola gitmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bereketin ve verimin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun yola yürüyerek gitmek aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına işarettir.

Kahve falında arabayla uzun yola gitmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine alamet eder.

Kahve falında hac yoluna gitmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla yol gitmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulur.

Kahve falında uzun bir yola gitmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, çıkılan yolculukların şans getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kabeye gitmek için yola çıkmak çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle yola gitmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir