AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle denize girmek

Kahve falında ölüyle denize girmek

Kahve falında ölüyle denize girmek ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, çekilen acıların unutulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle denize girmek gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Kahve falında ölüyle denize girmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dalgalı denize girmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşle denize girmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle denize girmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında köpekle denize girmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini denize girmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalettir.

Kahve falında kıyafetlerle denize girmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlikle denize girmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, geleceğe dair planlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir