AnaSayfa / Genel / Kahve falında avaz avaz bağırmak

Kahve falında avaz avaz bağırmak

Kahve falında avaz avaz bağırmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, doğru kararların alınacağına, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avaz avaz bağırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Kahve falında avazı çıktığı kadar bağırmak aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında avaz avaz bağırmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında korkudan bağırmak görmek kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında doktora bağırmak fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan bağırmak üzüleceğine, yıpranacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telefonda bağırmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında annesine bağırmak bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında öğretmene bağırmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir