AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye cüzdan vermek

Kahve falında ölüye cüzdan vermek

Kahve falında ölüye cüzdan vermek işlerinin de bir düzene oturacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye cüzdan vermek gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ölüden cüzdan almak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye cüzdan vermek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cüzdan kaybetmek ve sonra bulmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine tabir olunur.

Kahve falında cüzdan yapmak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aile cüzdanı görmek hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt para dolu cüzdan görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli cüzdan görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yeni başlangıçların yapılacağına delalet eder.

Kahve falında cüzdanımda para görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir