Kahve falında ölüden cüzdan almak

Kahve falında ölüden cüzdan almak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, başa iş açacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüden cüzdan almak gördüyseniz:

  • Yeni anlaşmalara imza atmadan önce hesaplarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında ölüye cüzdan vermek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölüden cüzdan almak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı cüzdan bulmak arabasını ve toprağının olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında siyah erkek cüzdanı görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine yorulur.

Kahve falında eski nüfus cüzdanı görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine inanılır.

Kahve falında birine cüzdan vermek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine yorulur.

Kahve falında cüzdanını bulmak çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına alamet eder.

Kahve falında cüzdanın kaybolduğunu görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir