Kahve falında ölüp ahireti görmek

Kahve falında ölüp ahireti görmek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, birikim yapacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, zorluklarını aşacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüp ahireti gördüyseniz:

  • Farklı şekilde hissedebileceğiniz anlamda şanslar söz konusu olabilir.

Kahve falında ölüp ahirete gitmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine inanılır.

Kahve falında ölüye ahireti sormak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüp ahirete gittiğini görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüp ahireti görmek makam sahibi olacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına inanılır.

Kahve falında ahiret gününü görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında ahireti görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine işarettir.

Kahve falında ahirette sorgulanmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sonunda maddi zarara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kendini ahirette görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir