AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün parasını çalmak

Kahve falında ölünün parasını çalmak

Kahve falında ölünün parasını çalmak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, evlat sahibi olacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Kahve falında ölünün parasını çalmak gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Kahve falında ölüden para çalmak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün parasını çalmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında birinin para çaldığını görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kasadan para çalmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında desteyle para çalmak deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet eder.

Kahve falında cüzdandan para çaldığını görmek aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında para cüzdanı çaldırmak sorunlarını aşacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para kaybetmek çaldırmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir