AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün hacca gittiğini görmek

Kahve falında ölünün hacca gittiğini görmek

Kahve falında ölünün hacca gittiğini görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kötü duygularını yeneceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, yeni bir ortama gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün hacca gittiğini gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Kahve falında ölüyü hacda görmek itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına işarettir.

Kahve falında ölü biriyle hacca gitmek ters giden olayların düzeleceğine, maddi zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin hacca gittiğini görmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, sevgisinin artacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle hacca gitmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölünün hacca gittiğini görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kişiyle hacca gitmek işlerinin kötüleşeceğine, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini hacca göndermek kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında ölü birini hacda görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir