AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü hacda görmek

Kahve falında ölüyü hacda görmek

Kahve falında ölüyü hacda görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, rütbe edineceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, bunun farkına varacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü hacda gördüyseniz:

  • Kafanızdaki kuruntulardan biran önce kurtulmalısınız.

Kahve falında ölü kişiyle hacca gitmek haksızlığa uğrayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün hacca gitmek zorlukların yaşanacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin hacca gittiğini görmek işlerini boşvereceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini hacca göndermek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün hacca gittiğini görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü hacca giderken görmek tövbelerinin kabul olacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün hacdan geldiğini görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle hacca gitmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir