AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev eşyası toplamak

Kahve falında ev eşyası toplamak

Kahve falında ev eşyası toplamak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, gülen gözlerin ışığının söneceğine inanılır.

Kahve falında ev eşyası toplamak gördüyseniz:

  • Patronvari algılanabilecek tavırlardan kaçının.

Kahve falında ev eşyası toplamak kendisine şifa olacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden eşyaları toplamak hayırlı kapılar açılacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evden eşya toplamak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ev eşya toplamak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yolunda giden hayatın bozulacağına yorulur.

Kahve falında ev eşyasını toplamak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev eşyalarını toplamak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde eşya toplamak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında evdeki eşyaları toplamak çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir