AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüm meleği görmek

Kahve falında ölüm meleği görmek

Kahve falında ölüm meleği görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm meleği gördüyseniz:

  • Gerçekleri görememeniz durumunda sorunlar oluşabilir.

Kahve falında ölüm meleği görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kötülüklerden uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm meleğini görmek maddi gücünün artacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ölüm melekleri görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm meleklerini görmek çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kanatlı melek görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işarettir.

Kahve falında meleği insan suretinde görmek çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında melek öldürmek kısmetinizin açılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında melek ve şeytan görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir