AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölülere dua okumak

Kahve falında ölülere dua okumak

Kahve falında ölülere dua okumak sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, yeni iş teklifleri alacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölülere dua okumak gördüyseniz:

  • Yeni bir etaba geçen plan veya projelerinizi hareketlendirme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında ölü için dua okumak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, tatsızlıklar çıkacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye dua okuduğunu görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölürken dua okumak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına işarettir.

Kahve falında ölünün arkasından dua okumak hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün başında dua okumak eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyle dua okumak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, güllük gülistanlık olacağına yorulur.

Kahve falında ölülere dua okumak kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün dua okuduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir