AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye dua okuduğunu görmek

Kahve falında ölüye dua okuduğunu görmek

Kahve falında ölüye dua okuduğunu görmek kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, azap çektiğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye dua okuduğunu gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarda ön plana çıkabilirsiniz.

Kahve falında ölüye dua okumak aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün dua okuduğunu görmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün başında dua okumak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölülere dua okumak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü için dua okumak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulur.

Kahve falında ölünün arkasından dua okumak sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında ölürken dua okumak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle dua okumak kötü günleri geride bırakacağına, her şeyin iyiye doğru gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir