AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insandan anahtar almak

Kahve falında ölü insandan anahtar almak

Kahve falında ölü insandan anahtar almak mutluluğunun büyüyeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü insandan anahtar almak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında ölü insandan anahtar almak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birinin anahtar verdiğini görmek uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinde anahtar görmek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden anahtar almak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölüye anahtar vermek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, işlerin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birine anahtar vermek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında ölüden anahtar almak yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insanın sesini duymak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir