Kahve falında ölü üzerinde kan görmek

Kahve falında ölü üzerinde kan görmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü üzerinde kan gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Kahve falında ölüden kan geldiğini görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün üstünde kan görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye kan vermek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü ve kan görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına yorulur.

Kahve falında ölünün ağzında kan görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü üzerinde kan görmek büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kan içinde görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ölünün yüzünde kan görmek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, fal sahibinin kazancının artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top