AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü tarafından sevilmek

Kahve falında ölü tarafından sevilmek

Kahve falında ölü tarafından sevilmek hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, bereketli işler yapacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yaşanan hastalıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ölü tarafından sevilmek gördüyseniz:

  • Hantal, yararsız veya verimsiz yol, yöntem veya işleri geride bırakıp, daha yenilikçi, keşif özelliği taşıyan, mükemmel veya zeki methodlar kullanabilirsiniz.

Kahve falında ölü tarafından sevilmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında birisi tarafından sevildiğini görmek mallarının ve parasının bereketinin artacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği tarafından sevildiğini görmek herkesin desteğinin alınacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına inanılır.

Kahve falında başkası tarafından sevilmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkek tarafından sevilmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında köpek tarafından sevilmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından sevildiğini görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından sevildiğini görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir