AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkası tarafından sevilmek

Kahve falında başkası tarafından sevilmek

Kahve falında başkası tarafından sevilmek sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, elinize para geçeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına inanılır.

Kahve falında başkası tarafından sevilmek gördüyseniz:

  • Diplomatik yolları kullanırsanız karlı çıkarsınız.

Kahve falında aslan tarafından sevilmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, zararların yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından sevilmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, problemlerinin çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından çok sevilmek üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek tarafından sevilmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında biri tarafından sevildiğini görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kadın tarafından sevilmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında eşi tarafından sevilmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadın tarafından sevilmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, bereketli ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir