AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü örümcek görmek

Kahve falında ölü örümcek görmek

Kahve falında ölü örümcek görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü örümcek gördüyseniz:

  • En iyi bildiğiniz veya en iyi yaptığınız şeyleri üstlenmelisiniz.

Kahve falında ölü örümcekler görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında örümcek ölüsü görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü örümcek görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet eder.

Kahve falında örümcek ağının içinden geçmek ilerleyeceğine, kalkınacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine işaret eder.

Kahve falında su içinde örümcek görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işaret eder.

Kahve falında akrep ve örümcek öldürmek rakiplerine yenileceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalettir.

Kahve falında örümceğin vücudunda dolaştığını görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında uzun bacaklı örümcek görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, terfi edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir