AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü namaz kılmak

Kahve falında ölü namaz kılmak

Kahve falında ölü namaz kılmak haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, çok başarılı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ölü namaz kılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları mantıklı şekilde tartışmak istemenize rağmen, olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında ölünün arkasında namaz kılmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölülerle namaz kılmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kötü günler için daima kenarda para tutacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün namaz kıldığını görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birisiyle namaz kılmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü biriyle namaz kılmak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalettir.

Kahve falında ölü birinin namaz kılmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün namaz kılmak ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında ölü için namaz kılmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, zenginliği bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir