AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birisiyle namaz kılmak

Kahve falında ölü birisiyle namaz kılmak

Kahve falında ölü birisiyle namaz kılmak zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birisiyle namaz kılmak gördüyseniz:

  • Duygusal taşkınlıklara da açıksınız.

Kahve falında ölü birisiyle namaz kılmak amaçlarının da gerçekleşeceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölünün namaz kıldığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye namaz kıldırmak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kazanç ve kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında namaz kılmak çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü için namaz kılmak kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölülere namaz kıldırmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına delalet eder.

Kahve falında ölülerle namaz kılmak zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyle beraber namaz kılmak alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir