AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün namaz kıldığını görmek

Kahve falında ölünün namaz kıldığını görmek

Kahve falında ölünün namaz kıldığını görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında ölünün namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin tepkilerini veya harekete geçmelerini beklemek yerine, ilk adımı siz atın.

Kahve falında ölülerin namaz kıldığını görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında ölü birisiyle namaz kılmak maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle beraber namaz kılmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün yanında namaz kılmak böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün namaz kılmak böylece aynı hataları yapmayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında bir ölünün namaz kıldığını görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye namaz kıldırmak sevdiği bazı kişileri kıracağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında ölü için namaz kılmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir