AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kişiden hediye almak

Kahve falında ölü kişiden hediye almak

Kahve falında ölü kişiden hediye almak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü kişiden hediye almak gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Kahve falında ölü kişiden hediye almak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden hediye almak gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen bir kişiden hediye almak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye hediye almak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında küs olduğun kişiden hediye almak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiden hediye almak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişiden hediye almak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiye hediye vermek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir