AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen bir kişiden hediye almak

Kahve falında ölen bir kişiden hediye almak

Kahve falında ölen bir kişiden hediye almak iş hayatında başarılı olmaya, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, haklılığının anlaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen bir kişiden hediye almak gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında sevdiğin kişiye hediye almak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, faturalarını ödeyemez olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiden hediye almak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, bolluğun ve bereketin artacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın kişiden hediye almak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kişiden hediye almak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş kişiden hediye almak kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kişiden hediye almak yapılan hataların çok zarar getireceğine, yeni bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden hediye almak rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişiye hediye vermek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, problemlerini çözeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir