AnaSayfa / Genel / Kahve falında atkı hediye etmek

Kahve falında atkı hediye etmek

Kahve falında atkı hediye etmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, edilen duaların kabul olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında atkı hediye etmek gördüyseniz:

  • Uzun süreli bir soruna veya konuya diğerlerinin farklı açılardan bakmaları, onları onaylamanızı gerektirmiyor.

Kahve falında atkı hediye etmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah atkı görmek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, insanlarla iç içe olacağına tabir olunur.

Kahve falında gri atkı görmek beğenilen işlere imza atacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine inanılır.

Kahve falında mavi atkı görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boyun atkısı takmak alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz atkı almak faturalarını ödeyemez olacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı atkı görmek anne baba duası alınacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine atkı vermek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir