AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kafası koparmak

Kahve falında insan kafası koparmak

Kahve falında insan kafası koparmak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, iftiraya maruz kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işarettir.

Kahve falında insan kafası koparmak gördüyseniz:

  • çekingen tarafınızı geri plana yollamalısınız.

Kahve falında aslan kafalı insan görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işarettir.

Kahve falında kafası kopmuş insan görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kafası kopan insan görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanın kafasında bit görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş insan kafası görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan kafası pişirmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kafası yüzmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kafalı köpek görmek ömrün uzun olmasına, kendisine olan güvenin artacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir