AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü büyük yılan görmek

Kahve falında ölü büyük yılan görmek

Kahve falında ölü büyük yılan görmek kazançlı çıkacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, bir ömür olacağına, evine bereket geleceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü büyük yılan gördüyseniz:

  • Bazı gerçeklerden sakınmanızın karşı tepkileri sizi zorlayabilir.

Kahve falında büyük yılan ölüsü görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ölü büyük yılan görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, aile hayatının hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde büyük yılan görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına inanılır.

Kahve falında küçük büyük yılan görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ağaçta büyük yılan görmek geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük ve çok yılan görmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında çok büyük siyah yılan görmek sevinçli haberler geleceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir yılan öldürmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir