AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir yılan öldürmek

Kahve falında büyük bir yılan öldürmek

Kahve falında büyük bir yılan öldürmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, geleceğinizin güzel olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük bir yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Dış etkenlerden fazlaca etkilenmeniz yüzünden yüzünden ruhsal sağlığınız tehlikeye girebilir.

Kahve falında büyük bir yılanı öldürmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyük siyah yılan öldürmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük bir yılan öldürmek fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında çok büyük yılan öldürmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük yılan öldürmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Kahve falında büyük piton yılanı görmek malının ve gelirinin çoğalacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük yılan tarafından kovalanmak iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, ortaklıkların bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede büyük yılan görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir