AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızıl tay görmek

Kahve falında kızıl tay görmek

Kahve falında kızıl tay görmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızıl tay gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında kızıl tay görmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tay sevmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine inanılır.

Kahve falında tay beslemek sağlık sorunlarından kurtulmaya, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başbakan tayyip erdoğanı görmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet eder.

Kahve falında tayyip görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında tay yavrusu görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, büyük kayıplara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakan recep tayyip erdoğanı görmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tay doğumu görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir