AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine eşya vermek

Kahve falında ölü birine eşya vermek

Kahve falında ölü birine eşya vermek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına inanılır.

Kahve falında ölü birine eşya vermek gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Kahve falında ölünün eşyasını görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında ölü birine eşya vermek sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye ait eşya görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinin eşyasını almak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına delalettir.

Kahve falında ölünün eşyalarını toplamak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün eşyalarını görmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinden eşya almak maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün eşyasını almak büyük sorunların yaşanacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir