AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın konuştuğunu görmek

Kahve falında atın konuştuğunu görmek

Kahve falında atın konuştuğunu görmek düzeninin yıkılmayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, daima afiyette olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında atın konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri, girişimler ya da ilişkiler bitme noktasına gelirken, bazıları da yepyeni ufuklara açılabilir.

Kahve falında atla konuştuğunu görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında atın konuşmasını görmek birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz konuşan at görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atın konuştuğunu görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında konuşan at görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşan beyaz at görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civcivin konuştuğunu görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dil tutulması konuşamamak akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir