Kahve falında ölü babayı sağ görmek

Kahve falında ölü babayı sağ görmek sırtındaki yükten kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü babayı sağ gördüyseniz:

  • Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz.

Kahve falında ölü babasını sağ görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü babayı sağ görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ olan babayı görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sağ babayı ölmüş görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş babayı sağ görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, varolan borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanın sağ olduğunu görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen babasını sağ görmek kazancın yar yarıya düşeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine inanılır.

Kahve falında ölen babayı sağ görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir