Kahve falında ölü babasını sağ görmek

Kahve falında ölü babasını sağ görmek kötü sözler duyacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, manevi olarak huzur içinde olacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü babasını sağ gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinde beklediğiniz desteğin gelmesi zaman alabilir.

Kahve falında ölü babayı sağ görmek masabaşı bir işe girileceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü babasını sağ görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sağ babayı ölmüş görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, sağlığına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babasını sağ görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen babasını sağ görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş anne babayı sağ görmek eğlenceli günler geçirileceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında babayı sağ görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sağ görmek masraflarının azalacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir