Kahve falında ölmüş yarasa görmek

Kahve falında ölmüş yarasa görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ona emek vereceğine, kişinin şifa bulacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, insanların takdirini kazanacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş yarasa gördüyseniz:

  • Endişeleri kafanızdan atmalısınız.

Kahve falında gündüz yarasa görmek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve yarasa girdiğini görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine delalettir.

Kahve falında yarasa saldırısına uğramak karşılığını bulacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ölü yarasa görmek donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş yarasa görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına yorulur.

Kahve falında kara yarasa görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yarasa ısırması görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan yarasalar görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir