AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kocayla evlenmek

Kahve falında ölmüş kocayla evlenmek

Kahve falında ölmüş kocayla evlenmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, geçim derdinin kalmayacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kocayla evlenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskı giderek daha da artıyor olabilir veya tam tersi, siz, baskının dozunu arttırma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında eski kocanın evlendiğini görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla evlendiğini görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocanla evlendiğini görmek rızkının da çoğalacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında kocayı evlendirmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş kocasıyla evlenmek yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kocayla tekrar evlenmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet eder.

Kahve falında kocası evlenmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına işarettir.

Kahve falında eski kocayla tekrar evlenmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir