AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş kişiyle sarılmak

Kahve falında ölmüş kişiyle sarılmak

Kahve falında ölmüş kişiyle sarılmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yarar getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş kişiyle sarılmak gördüyseniz:

  • Yararsız plan, program, ilişki veya anlaşmaları hayatınızdan çıkartabilirsiniz.

Kahve falında hoşlandığın kişiye sarıldığını görmek sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında aşık olduğun kişiye sarılmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında ölü kişiye sarılmak bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli aynı kişiye sarılmak yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sarılmak hem de çok üzüleceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarıldığını görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle sarılmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında aşık olduğun kişiye sarıldığını görmek kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir