AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş eşiyle kavga etmek

Kahve falında ölmüş eşiyle kavga etmek

Kahve falında ölmüş eşiyle kavga etmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, önün açılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş eşiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı veya ticari bağlantılarınızı ilgilendiren ilişkilerinizin maddi anlamda size fayda mı yoksa zarar mı getirdiğini sorgulamaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında eşinin kavga ettiğini görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşiyle kavga etmek geçim sıkıntısı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşlerin kavga ettiğini görmek alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle kavga yapmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eşinin başkasıyla kavga ettiğini görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş eşle kavga etmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında eski eşle kavga etmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş eşiyle kavga etmek sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir