AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşiyle kavga etmek

Kahve falında eşiyle kavga etmek

Kahve falında eşiyle kavga etmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, rahatının kaçacağına, söz sahibi olacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine inanılır.

Kahve falında eşiyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Aşırı güven problem yaratabilir.

Kahve falında eşinin başkasıyla kavga ettiğini görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında eşinizle kavga etmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş eşiyle kavga etmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş eşle kavga etmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle kavga edip ayrılmak edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında eşinin kavga ettiğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine delalet eder.

Kahve falında eski eşiyle kavga etmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına yorulur.

Kahve falında eski eşle kavga etmek el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir