AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşte ısınmak

Kahve falında ateşte ısınmak

Kahve falında ateşte ısınmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, yaşamının tazeleneceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında ateşte ısınmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya parasal kazançları yükseltmenin yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında ateşle ısınmak işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalettir.

Kahve falında ısınmak için ateş yakmak bekarlar için mutlu bir karşılaşma, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına inanılır.

Kahve falında ateşte ısınmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş yakıp ısınmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, gitmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Kahve falında havanın ısındığını görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalet eder.

Kahve falında sobayla ısınmak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında havaların ısındığını görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, bilgi sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında soba ısınmak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir