AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini mezardan çıkartmak

Kahve falında ölmüş birini mezardan çıkartmak

Kahve falında ölmüş birini mezardan çıkartmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini mezardan çıkartmak gördüyseniz:

  • Ruhsal, fiziksel veya duygusal içerikli görüşmeler, konuşmalar veya seyahatler farklı kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında ölmüş birini mezardan çıkartmak işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin mezardan çıkarıldığını görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü mezardan çıkarken görmek böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında mezardan çıkarılmak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, işlerinin hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezardan çıkartmak başarılarının tadına varacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Kahve falında tırnak çıkartmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yüzük takıp çıkardığını görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, bulunduğu mevkide yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında dükkandan çıkarılmak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, daha güzelleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir