AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine eşya vermek

Kahve falında ölmüş birine eşya vermek

Kahve falında ölmüş birine eşya vermek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine eşya vermek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız veya iş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kaybolmuş eşyayı görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, hanesine huzurun dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeyiz eşyası görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında çeyiz eşyaları görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ev eşyası görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında eşyalarını taşımak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işarettir.

Kahve falında eşya uçurmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında eşya aldığını görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yerden eşya toplamak aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir