AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş bebeğini canlı görmek

Kahve falında ölmüş bebeğini canlı görmek

Kahve falında ölmüş bebeğini canlı görmek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş bebeğini canlı gördüyseniz:

  • Nedensiz yere çok fazla yorulmanıza gerek kalmayacak.

Kahve falında canlı bebek görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, şansın ve kısmetin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı bebek bulmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına inanılır.

Kahve falında canlı bebek gömmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında canlı bebek yemek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş bebeğini canlı görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında ölü bebeği canlı görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda canlı bebek görmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir