AnaSayfa / Genel / Kahve falında canlı bebek görmek

Kahve falında canlı bebek görmek

Kahve falında canlı bebek görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işarettir.

Kahve falında canlı bebek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Kahve falında canlı oyuncak bebek görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarda canlı bebek görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, güvensizlik duymaya alamet eder.

Kahve falında canlı bebek yakmak derde ve kedere düşeceğine, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında canlı bebek yemek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına tabir olunur.

Kahve falında canlı bebek bulmak kısmetinin açık olacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ölü bebeği canlı görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında canlı bebeğin gömüldüğünü görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında canlı erkek bebek görmek emrinde insan çalıştıracağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir