AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayla sarılmak

Kahve falında ölmüş babayla sarılmak

Kahve falında ölmüş babayla sarılmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayla sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzda gözle görülür bir iyileşme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında babasına sarılarak ağlamak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasına sarılarak ağlamak kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş anne babaya sarılmak bir sınavdan geçileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında babaya sarılarak ağlamak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hak yolunu tutacağına inanılır.

Kahve falında ölen babayla sarılmak çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, mal ve para biriktireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen babasına sarılmak tatsız durumların yaşanacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ölen babasına sarılıp ağlamak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babaya sarılıp öpmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir