AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayla evlenmek

Kahve falında ölmüş babayla evlenmek

Kahve falında ölmüş babayla evlenmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, saadetinin yükseleceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayla evlenmek gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız sununda bütçenizde büyük bir delik açmış olursunuz.

Kahve falında babasının başkasıyla evlendiğini görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında anne babasının evlendiğini görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın evlendiğini görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine işarettir.

Kahve falında babanın başkasıyla evlendiğini görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında babasiyla evlenmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının ikinci kez evlendiğini görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında anne babanın tekrar evlendiğini görmek ilerleyemeyeceğine, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne ve babanın yeniden evlendiğini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir