AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babasının evlendiğini görmek

Kahve falında anne babasının evlendiğini görmek

Kahve falında anne babasının evlendiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, çok daha fazla mesai harcayacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, hayırlı işlere girileceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne babasının evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Kahve falında anne ve babasının evlendiğini görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında anne babanın tekrar evlendiğini görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesiyle babasının evlendiğini görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında anne ve babanın tekrar evlendiğini görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babanın evlendiğini görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve babanın evlendiğini görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babanın yeniden evlendiğini görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babasının evlendiğini görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir