Kahve falında ölmüş babayı aramak

Kahve falında ölmüş babayı aramak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş babayı aramak gördüyseniz:

  • İş veya finans hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsin.

Kahve falında babayı aramak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işarettir.

Kahve falında babasını aramak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve babayı bir arada görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı aramak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba aramak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında anne aramak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birini aramak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezar aramak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir