AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babaanneye sarılıp ağlamak

Kahve falında ölmüş babaanneye sarılıp ağlamak

Kahve falında ölmüş babaanneye sarılıp ağlamak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babaanneye sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Erkekseniz şef veya patron gibi üzerinizde bulunan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Kahve falında ölmüş babaanneye sarılıp ağlamak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine yorulur.

Kahve falında babaannenin ağladığını görmek bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen babaanneye sarılmak yeni bir eve sahip olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına inanılır.

Kahve falında babaanneye sarılmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş babaanneye sarılmak büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, kötü durumlara düşürüleceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babaannesine sarılmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına tabir olunur.

Kahve falında babaannemin öldüğünü görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta babaanne görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, fakirlerin güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir