AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş annenin ölmediğini görmek

Kahve falında ölmüş annenin ölmediğini görmek

Kahve falında ölmüş annenin ölmediğini görmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş annenin ölmediğini gördüyseniz:

  • Mesafeli olmanızda, tartışmaktan kaçınmanızda veya tarafsızlığınızı korumanızda fayda var.

Kahve falında annenin öldüğünün haberini almak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneye kazak almak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında annenin öldürüldüğünü görmek çok hayırlı işlere atılacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına yorulur.

Kahve falında anneyle zina yapmak hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annenin öleceğini bilmek bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında anne karnındaki bebek görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına yorulur.

Kahve falında anne ve babasının kavga ettiğini görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kişinin evlatlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini bıçaklamak rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir