AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş anne ve anneanne görmek

Kahve falında ölmüş anne ve anneanne görmek

Kahve falında ölmüş anne ve anneanne görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, keyfinin yerine geleceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anne ve anneanne gördüyseniz:

  • İmkansız olana değil yapabileceklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında anne ve anneanne görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalettir.

Kahve falında anneanne ve anne görmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anne ve anneanne görmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş anne ve anneanneyi görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalettir.

Kahve falında anneanne evini görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, adaletin geleceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş anneannenin elini öpmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işaret eder.

Kahve falında anneanneyi ölürken görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneanne ve dede görmek neşeli zamanların yaşanacağına, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir