AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş akrabayı görmek

Kahve falında ölmüş akrabayı görmek

Kahve falında ölmüş akrabayı görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kirli işlere bulaşacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabayı gördüyseniz:

  • Farklı ideolojiler ya da inançlarla ilgili beyanlar veya inatçı söylemler diyaloglarda harareti arttırabilir.

Kahve falında kocasının akrabalarını görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalettir.

Kahve falında akrabaların geldiğini görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında akrabayla tartıştığını görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabadan şeker almak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktaki bir akrabayı görmek neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş bir akrabadan hediye almak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabanı evlenirken görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabalarla halay çekmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir